Levering en retour voorwaarden

 

Betaling

Je kunt kiezen uit verschillende betaal-mogelijkheden: IDEAL, Credit Card tot een maximum van € 1000,00 per transactie ,vooruitbetaling en betaling bij aflevering.
Alle prijzen zijn in Eurobedragen.

Mocht je een tas of accessoire liever eerst zelf willen zien dan kan dat op afspraak in het Atelier van OSCI.-Atelier te bereiken op +316 54 21 84 90 bij voorkeur bel je op een vrijdag, zaterdag of zondag. Of stuur een mail naar info@osci-atelier.nl

Na betaling wordt deze zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd, we werken in 'SLOW Fashion' dit betekent dat niet alle items op voorraad zijn en ze na bestelling worden gemaakt . We hebben hier bewust voor gekozen om zo overproductie te reduceren #Duurzaam .Je krijgt een mailtje op het moment dat de item is verstuurd met een track & trace code zodat de bestelling online kunt volgen.

 

Verzending

Bij een besteding van 99 euro of meer worden er binnen Nederland geen verzendkosten in rekening gebracht.
Alle OSCI-Atelier bestellingen worden geleverd via post.nl.

Voor het versturen van enkel een etui wordt een dikke bubbeltjes envelop gebruikt en de normale postverzending. Echter wel met track&trace code. Zodat je er zeker van kunt zijn dat deze geregistreerd verstuurd is.

Voor buitenlandse bestellingen worden de daarvoor geldende tarieven met je besproken per mail of telefoon.

 

Retour

Mocht je onverhoopt toch niet helemaal tevreden zijn over de toegestuurde OSCI-Atelier tas of accessoire dan kun je deze retour, deze verzendkosten zijn voor eigen rekening. Doe dit binnen 14 dagen in de orginele verpakking met de osci-atelier label tag. Je ontvangt je aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour binnen 14 dagen nadat de OSCI-Atelier  tas of accessoire bij ons is ontvangen.

Let op: de mondkapjes worden beschouwd als hygiënisch product en kunnen daarom niet geretourneerd worden.

Let op: Bij een tas of accessoires in opdracht welke afwijkt van de huidige collectie of waar op verzoek van de klant ( opdrachtgever) aanpassingen aan model afmetingen worden gedaan kan deze niet worden geretourneerd.

 

Tevredenheid

Ben je tevreden met je item van OSCI-Atelier? Vertel het door! Ben je niet tevreden: vertel het ons. Dat geldt ook voor suggesties of andere opmerkingen ter verbetering van het product. Zo kunnen wij werken aan een nog beter resultaat.

 

Garantie

Alle tassen zijn met liefde & passie gemaakt. Ben je toch niet tevreden, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Gebreken die zijn onstaan door slijtage en of ondeugdelijk gebruik en aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie. De op de site vertoonde artikelen kunnen in kleur iets afwijken. Omdat elk model met de hand gemaakt wordt kunnen er onderling kleine verschillen zijn, zowel in kleur als materiaal.

 

Bescherming OSCI-Atelier

Niets uit deze website mag worden verveelvuldigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, mikrofilm, fotokopie of op welke wijze ook, zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Vivian Verheijen, eigenaar OSCI.

Zoals geldt voor alle tassen, accessoires en ontwerpen van OSCI -Atelier blijven ook bij de custom-made tassen het ontwerp en idee eigendom van OSCI-Atelier / Vvian Verheijen en zijn deze auteursrechtelijk beschermd.

 

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2007 - 2023 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel