Cross-body tassen

De crossbody tas draag je met zijn lange hengsel schuin over de schouder. Dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort. De crossbody tas zit qua grootte tussen de clutch en de shopper. Ideaal voor als je net iets meer mee wilt nemen en geen grote tas wilt dragen.

De tassen worden gemaakt van leer of (koeien)vacht van kuddes uit de regio. De vachten hoeven dan ook niet van over de hele wereld te worden ingevlogen. Een bewuste en natuurlijke keuze.

Elke tas heeft door het gebruik van het natuurlijke materiaal een eigen uitstraling en kan naar eigen inzicht in samenspraak met Vivian worden vormgegeven. Bel of mail voor een afspraak in haar atelier of bij jou thuis.

Voor iedereen die oog heeft voor ambacht! 

Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft OSCI Atelier haar eigen pad uitgestippeld, OSCI Atelier is geliefd door een community die niet op wil gaan in de massa. Deel uitmaken van OSCI Atelier betekent moeiteloos je eigen pad en hart volgen, gepassioneerd raken van een kleur, materiaal en model, omdat je weet dat elk item die onderscheidende individuele uitstraling heeft.

OSCI Atelier, opgericht in 2004, is een authentiek merk dat trouw is gebleven aan haar begin waarde. 

We staan los van voorbijgaande hypes en behouden daar waar we goed in zijn, duurzaam, ambachtelijk gemaakt in eigen atelier. Keuzes maken van bijzondere leer en vacht soorten van duurzame kwaliteit in combinatie met functionaliteit, waar tassen en accessoires voor zijn bedoelt. 

Om tegenwicht te bieden aan overproductie in de modewereld, produceert Vivian alleen nog op bestelling. De tassen & asseccoires worden niet meer op voorhand gemaakt. Dit doet Vivian om overproductie te voorkomen. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Elk seizoen laat Vivian Verheijen  zich weer inspireren met respect voor herkomst, maker en drager.

Sorteer op
© 2007 - 2023 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel