Vivian Verheijen

Tassenontwerper Vivian Verheijen ontwerpt voornamelijk tassen in leer en (koeien)vacht. Ontwerp, productie en verkoop: alles blijft in eigen beheer. Alleen zo kan snel worden ingesprongen op de klantvraag en specifieke design wensen. Alle tassen zijn uniek en gemaakt van 100% natuurlijke producten.

Vivian houdt van design, kunst en mode. Haar absolute voorkeur gaat uit naar de tas. Een perfect item om mee te experimenteren en naadloos aan te laten sluiten op de outfits die gedragen worden. De materialen die worden gebruikt zijn anders: de koeienvacht, naturel, gekleurd, de bonte vacht, de zwart-witte. Ze vormen de inspiratie voor tassen die opvallen. Tassen die net anders zijn. Comfortabel dragen, duurzaam zijn en praktisch door slimme toevoegingen en aanvullingen.

Alles wat Vivian maakt, maakt ze zelf in haar atelier. Ze kiest de huiden, de materialen, ontwerpt, snijdt en naait tassen die opvallen. In stijlvolle designs en perfecte afwerking.

Verschillende soorten vacht voeren de boventoon, maar ook aan de binnenkant van de tassen wordt veel aandacht besteed en weten daardoor altijd te verrassen.

Alle huiden worden met aandacht en respect behandeld. Vivian ontwerpt en snijdt de vachten op zo’n manier dat er nauwelijks tot geen restproduct overblijft. Daarnaast zorgt de hoge kwaliteit ervoor dat de tas vele jaren mooi blijft. Sterker nog, over de jaren alleen maar mooier wordt.

 

Interesse in één van de tassen op de site? Of wil je Vivian eens ontmoeten, bij jou of in haar atelier om te zien welke tassen ze nog meer heeft? Maak een afspraak en laat je inspireren.

 

Sorteer op
per pagina
 • nog 5!

  Mondkapjes Limited Edition
  Mondkapjes Limited Edition
  € 14,95
 • nog 6!

  Mondkapjes Bride to Be Limited Edition
  Mondkapjes Bride to Be Limited Edition
  € 14,95
 • nog 4!

  Mondkapjes Paisley Velours Limited Edition
  Mondkapjes Paisley Velours Limited Edition
  € 14,95
 • Mondkapjes NED vlag Limited Edition
  Mondkapjes NED vlag Limited Edition
  € 14,95
Sorteer op
per pagina
© 2007 - 2020 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel