Shoppers


De shopper. Onmisbaar in elke garderobe. Perfect voor als je altijd veel spullen bij je hebt, handig voor op reis of mee naar kantoor. Voor de vrouw die veel wil meenemen of juist heel licht wil reizen. Echt een tas van: gooi er maar lekker alles in. Ze combineren perfect met een clutch of etui in hetzelfde materiaal. Comfortabel, elegant en multifunctioneel.

De shoppers zijn er in de populaire zwart/wit vacht variant, maar ook in een warm bruine vacht of suede. Wil je lekker opvallen? Kies dan voor het gekleurde leer van de Vierdaagsetas.

Heb je zelf een ander idee? Bel of mail met Vivian om te zien wat er allemaal mogelijk is. 

Voor iedereen die oog heeft voor ambacht! 

Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft OSCI Atelier haar eigen pad uitgestippeld, OSCI Atelier is geliefd door een community die niet op wil gaan in de massa. Deel uitmaken van OSCI Atelier betekent moeiteloos je eigen pad en hart volgen, gepassioneerd raken van een kleur, materiaal en model, omdat je weet dat elk item die onderscheidende individuele uitstraling heeft.

OSCI Atelier, opgericht in 2004, is een authentiek merk dat trouw is gebleven aan haar begin waarde. 

We staan los van voorbijgaande hypes en behouden daar waar we goed in zijn, duurzaam, ambachtelijk gemaakt in eigen atelier. Keuzes maken van bijzondere leer en vacht soorten van duurzame kwaliteit in combinatie met functionaliteit, waar tassen en accessoires voor zijn bedoelt. 

Om tegenwicht te bieden aan overproductie in de modewereld, produceert Vivian alleen nog op bestelling. De tassen & asseccoires worden niet meer op voorhand gemaakt. Dit doet Vivian om overproductie te voorkomen. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Elk seizoen laat Vivian Verheijen  zich weer inspireren met respect voor herkomst, maker en drager.

Sorteer op
© 2007 - 2023 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel