OSCI dotje


Het meest bekende ontwerp uit de OSCI collectie. Een dotje van een tas. In stoer leer, soepelvallend, met een metallic glans, uitbundige veren of in een donzige schapenvacht. Ons dotje is er in allerlei uitvoeringen. We presenteren er een paar, maar vraag Vivian vooral naar andere designs. Niets is te gek, hoe gekker hoe beter zelfs.

Dotje oogt klein, maar door het slimme design met de vierkante bodem kan er verrassend veel in. Te gebruiken als avondtas, maar net zo goed als een tasje voor dagelijks gebruik. Opvallend, verfijnd en stijlvol. Dotje is een echt cadeautje en wordt standaard in een luxe cadeaubox naar je toegestuurd. Een cadeautje in een cadeautje.

Voor iedereen die oog heeft voor ambacht! 

Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft OSCI Atelier haar eigen pad uitgestippeld, OSCI Atelier is geliefd door een community die niet op wil gaan in de massa. Deel uitmaken van OSCI Atelier betekent moeiteloos je eigen pad en hart volgen, gepassioneerd raken van een kleur, materiaal en model, omdat je weet dat elk item die onderscheidende individuele uitstraling heeft.

OSCI Atelier, opgericht in 2004, is een authentiek merk dat trouw is gebleven aan haar begin waarde. 

We staan los van voorbijgaande hypes en behouden daar waar we goed in zijn, duurzaam, ambachtelijk gemaakt in eigen atelier. Keuzes maken van bijzondere leer en vacht soorten van duurzame kwaliteit in combinatie met functionaliteit, waar tassen en accessoires voor zijn bedoelt. 

Om tegenwicht te bieden aan overproductie in de modewereld, produceert Vivian alleen nog op bestelling. De tassen & asseccoires worden niet meer op voorhand gemaakt. Dit doet Vivian om overproductie te voorkomen. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Elk seizoen laat Vivian Verheijen  zich weer inspireren met respect voor herkomst, maker en drager.

Sorteer op
© 2007 - 2023 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel