Alle Sterrenbeeld tassen  zijn handgemaakt in eigen atelier in een 100% lederen uitvoering

In een Limited Edition maak ik deze bijzondere tassen met een applicatie in leer van alle sterrenbeelden. Deze applicaties bestaan uit verschillende laagjes leer en geven een abstract beeld van de verschillende sterrenbeelden.

 

Voor iedereen die oog heeft voor ambacht! 

Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft OSCI Atelier haar eigen pad uitgestippeld, OSCI Atelier is geliefd door een community die niet op wil gaan in de massa. Deel uitmaken van OSCI Atelier betekent moeiteloos je eigen pad en hart volgen, gepassioneerd raken van een kleur, materiaal en model, omdat je weet dat elk item die onderscheidende individuele uitstraling heeft.

OSCI Atelier, opgericht in 2004, is een authentiek merk dat trouw is gebleven aan haar begin waarde. 

We staan los van voorbijgaande hypes en behouden daar waar we goed in zijn, duurzaam, ambachtelijk gemaakt in eigen atelier. Keuzes maken van bijzondere leer en vacht soorten van duurzame kwaliteit in combinatie met functionaliteit, waar tassen en accessoires voor zijn bedoelt. 

Om tegenwicht te bieden aan overproductie in de modewereld, produceert Vivian alleen nog op bestelling. De tassen & asseccoires worden niet meer op voorhand gemaakt. Dit doet Vivian om overproductie te voorkomen. Hou rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken.

Elk seizoen laat Vivian Verheijen  zich weer inspireren met respect voor herkomst, maker en drager.

Sorteer op
 • Steenbok Limited Edition
  Steenbok Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Steenbok in leer.

  € 250,00
 • Waterman Limited Edition
  Waterman Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Waterman in leer.

  € 250,00
 • Vissen Limited Edition
  Vissen Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Vissen in leer.

  € 250,00
 • Ram Limited Edition
  Ram Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Ram in leer.

  € 250,00
 • Stier Limited Edition
  Stier Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Stier in leer.

  € 250,00
 • Tweelingen Limited Edition
  Tweelingen Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Tweelingen in leer.

  € 250,00
 • Kreeft Limited Edition
  Kreeft Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Kreeft in leer.

  € 250,00
 • Leeuw Limited Edition
  Leeuw Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Leeuw in leer.

  € 250,00
 • Maagd Limited Edition
  Maagd Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Maagd in leer.

  € 250,00
 • Weegschaal Limited Edition
  Weegschaal Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld weegschaal in leer.

  € 250,00
 • Schorpioen Limited Edition
  Schorpioen Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Schorpioen in leer.

  € 250,00
 • Boogschutter Limited Edition
  Boogschutter Limited Edition

  Sterrenbeeld tassen in een Limited Edition. Een mooie combinatie van elegantie en eigenzinnigheid. Met een applicatie van het sterrenbeeld Boogschutter in leer.

  € 250,00
© 2007 - 2023 OSCI Tassen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel